Telefoonnummer

0619707280

Email

info@wereldse-massage.nl

Openingstijden

Maan - Zat: 08.00 - 21.30

Regels

De regels dienen vooraf gelezen te worden.

Afgesproken tijd De tijd die ik tussen de massages in laat zijn minimaal. Het is dus jouw eigen verantwoordelijkheid om optijd op de afspraak te verschijnen.

Douchen Aan het begin van de sessie ga jij eerst douchen, ook aan het eind van de sessie ga jij weer douchen om jou lichaam vrij van olie te maken.

Annuleren Is mogelijk tot 48 uur voor de afspraak. Annuleer jij binnen 48 uur? Dan dien je het volledige bedrag te vergoeden. Doe je dit niet? Dan kom je op een zwarte lijst en ben je nooit meer welkom.

Aanbetaling Er dient minimaal 50% van het totaalbedrag aanbetaald te worden. Dit kan per Tikkie / paysafe of bankoverschrijving. Wil je het contant aanbetalen dan wordt er 50 euro extra in rekening gebracht.

Contra indicatie Heb jij last van 1 van de volgende dingen check dan eerst of een massage mogelijk is. Er kan naar een brief van de huisarts gevraagd worden.

Absoluut niet mogelijk: Koorts – extreme vermoeidheid of uitputting – besmettelijke huidziekte – infectieziekte zoals griep of verkoudheid – steenpuist – onder invloed zijn van alcohol of drugs – duizeligheid Ik doe geen zwangerschapsmassage.
Gedeeltelijk mogelijk: Ontstekingen – plaatselijk botbreuk – vaataandoening – hoge / lage bloeddruk – wratjes.

Het zijn ontspanningsmassages zonder seksuele handelingen.

Om teleurstellingen te voorkomen check jij jou lichaam eerst goed voor dat je een afspraak maakt. Twijfel je? Dan mag je altijd even contact opnemen.